Termeni și Condiții

1. Acceptarea

Serviciile Adminis Locuințe sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse aici. Folosirea serviciilor [nume firmă] presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Termenii și condițiile acestor servicii pot fi schimbate în orice moment de către furnizor, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii și condițiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment. În cazul în care nu este de acord cu condițiile impuse, trebuie să înceteze folosirea serviciilor Adminis Locuințe.

2. Definirea noțiunilor utilizate

Extras din Legea 196/2018 din 20 iulie 2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor

3. Informații despre produsele/serviciile oferite prin intermediul platformei online

Prin intermediul platformei, clienții Adminis Locuințe vor putea vizualiza informații privind consumul și cheltuielile aferente pentru proprietățiile cu care sunt înregistrați și vor putea efectua plata online folosind cardul bancar.

Plata online cu card bancar prin EuPlatesc

În cazul opțiunii de plată "Plătește online" veți fi redirectionat către pagina securizată a procesatorului de plăți unde veți completa un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră.

EuPlatesc

Important! Pentru plațile prin card bancar nu este perceput niciun comision de la deținătorul de card.

4. Drepturile și obligațiile părților contractante

4.1. Drepturile și obligațiile furnizorului
4.2. Drepturile și obligațiile utilizatorului

5. Drepturile de autor

Drepturile de autor protejate, în general, în cuprinsul secțiunii de termeni și condiții sunt logo-urile, designul, numele afacerii, numele produselor, conținutul site-ului, însă nu trebuie neglijate nici drepturile aferente comentariilor utilizatorilor despre produsele/serviciile Adminis Locuințe (care, deși sunt proprietatea intelectuală a utilizatorilor, pot fi folosite și de către Adminis Locuințe în scop de promovare).

6. Politica de facturare și plăți

7. Soluționarea litigiilor

Litigiile pot fi soluționate pe cale amiabilă, prin mediere sau prin recurgerea la instanțele judecătorești competente. Legea aplicabilă pentru soluționarea litigiilor este legea română.

Informații privind soluționarea alternativă a litigiilor - SAL și soluționarea online a litigiilor – SOL se găsesc AICI.

Pentru eventuale nemulțumiri la adresa produselor/serviciilor [nume firmă] care nu au fost soluționate satisfăcător pentru utilizator, acesta se poate adresa cu o plângere către AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR.

8. Limitarea răspunderii furnizorului

Furnizorul nu este responsabil pentru:

Prevederile prezentului document sunt valabile de la data 12 decembrie 2020.