Cum reconditionezi un dulap vechi. 15 idei deosebite

Fiecare dintre noi are cel putin o piesa de mobilier veche care nu ii mai place sau care nu se potriveste deloc cu restul mobilei. Fie ca vorbim de mobila pe care o ai acum in casa ta, fie ca vorbim de dulapuri pe care le ai in casa bunicii, sub nicio forma nu ar trebui sa le arunci sau sa le vinzi, inainte sa incerci sa le reconditionezi.

Ai fi surprins sa vezi cum un dulap vechi poate fi transformat cu usurinta in unul foarte frumos si modern. Reconditionarea mobilei vechi te va ajuta sa economisesti bani, dar si sa ai un mobilier original, care sa fie 100% pe placul tau. Ai nevoie doar de putina rabdare, imaginatie si materiale bine alese, pentru ca orice piesa de mobilier veche sa fie transformata in una moderna.

Fara indoiala, piesele de mobilier din lemn sunt cel mai usor de reconditionat, asadar, in cele ce urmeaza iti vom impartasi cateva trucuri pentru a reconditiona un dulap vechi.

Cum reconditionezi un dulap vechi. Curata

Primul pas este sa cureti suprafata. Astfel, sterge dulapul cu o carpa moala si apoi cu o carpa care a fost inmuiata in alcool, pentru a indeparta orice urma. Astfel, locurile care trebuie reparate vor fi mai vizibile. Poti folosi, de asemenea, o solutie formata din 85% apa si 15% amoniac.

Urmatorii pasi ii gasiti in linkul de mai jos:

http://casepractice.ro/cum-reconditionezi-un-dulap-vechi-15-idei-deosebite/